EDIT: Solved. A20t PSU fan stopped working

Post Reply
Kashban
Posts: 3
Joined: Sat Apr 18, 2020 4:46 am

EDIT: Solved. A20t PSU fan stopped working

Post by Kashban » Thu May 07, 2020 1:27 am

EDIT: Solved. Not sure why the behaviour changed but instead of starting instantly the fan now only comes up after a while.

My A20t is just a few weeks old and the fan of the power unit stopped working. The printer itself is working ok, so just the fan is not getting (enough) juice. I checked the cabels and connectors of the fan but could not find any damage.

Before that issue it took only a second or two for it to start spinning, so I assume it is not dependend on PSU temperature. Now it's dead and I don't dare to use the printer without cooling the PSU.

Any hints?

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6320
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: EDIT: Solved. A20t PSU fan stopped working

Post by William » Thu May 07, 2020 10:36 am

Hi,maybe the power fan is broken. You can contact the salesman to replace the power supply.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Kashban
Posts: 3
Joined: Sat Apr 18, 2020 4:46 am

Re: EDIT: Solved. A20t PSU fan stopped working

Post by Kashban » Sat May 30, 2020 6:29 pm

William wrote:
Thu May 07, 2020 10:36 am
Hi,maybe the power fan is broken. You can contact the salesman to replace the power supply.
Thanks, William, but I got it sorted (see the edit of my original post).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests