Not printing

Jon30b
Posts: 18
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:13 am

Not printing

Post by Jon30b » Sat Aug 17, 2019 9:54 pm

When I load in a gcode file into EasyPrint 30 and set the COM port and the printer to I3ProB I click Run Job and nothing happens. The printer has the CH340 chip and I have installed the drivers for it.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4328
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Not printing

Post by William » Mon Aug 19, 2019 9:29 am

Hi, Can you provide a specific video?
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Jon30b
Posts: 18
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:13 am

Re: Not printing

Post by Jon30b » Tue Aug 20, 2019 9:23 pm


User avatar
William
Site Admin
Posts: 4328
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Not printing

Post by William » Wed Aug 21, 2019 9:17 am

Hi, You need to connect the printer and then slice the model.
设置.png
设置.png (145.85 KiB) Viewed 460 times
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Jon30b
Posts: 18
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:13 am

Re: Not printing

Post by Jon30b » Wed Aug 21, 2019 8:01 pm

I connected, clicked slicer, then when it was done I clicked Run Job and still nothing happened.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4328
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Not printing

Post by William » Thu Aug 22, 2019 9:00 am

Hi, Have you chosen the correct port to connect?
Can you provide your specific slice video?
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Jon30b
Posts: 18
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:13 am

Re: Not printing

Post by Jon30b » Fri Aug 23, 2019 3:16 am

I am connecting to COM 3 which matches with the driver installed:

https://drive.google.com/file/d/12-lg-i ... sp=sharing

Video: https://www.youtube.com/watch?v=UOg-EDFN14Q

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4328
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Not printing

Post by William » Fri Aug 23, 2019 9:24 am

Hi, You need to connect the printer before slicing.
After connecting, you can see the hot end
and hotbed temperature status of the printer at the bottom.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Jon30b
Posts: 18
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:13 am

Re: Not printing

Post by Jon30b » Sat Aug 24, 2019 3:37 am

I have tried this and still nothing is printing. The extruder is staying on 25.9°C and the off bed is staying on 49.6/50°C.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4328
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Not printing

Post by William » Mon Aug 26, 2019 10:49 am

Hi,Are you setting up the printer?
Set the print temperature in the extruder and hot bed in the consumables?
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests