Placa gt 2560 v3

Moderator: vert

Post Reply
Jopisan
Posts: 1
Joined: Sat Jun 01, 2019 5:35 pm

Placa gt 2560 v3

Post by Jopisan » Sat Jul 13, 2019 7:00 am

Hoy he recibido una placa nueva para la A10 (gt 2560 V3) la nueva tiene un condensador soldado que no lo tiene la placa que voy a sustituir, la posición es pegado al componente 150 y igual al que tiene la placa gtm32 mini de color negro. La nueva es la misma placa. Gracias

User avatar
William
Site Admin
Posts: 3966
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Placa gt 2560 v3

Post by William » Mon Jul 15, 2019 9:21 am

Hi, Can you connect the wiring, if not, you can contact your sales to replace it.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests