Problem no way

Post Reply
regisregis
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 9:06 pm

Problem no way

Post by regisregis » Tue Apr 24, 2018 9:34 pm

Hi,
After a problem psu, you send a new electric power. But LCD is down. Only lights up when i connect I3 to my laptop, LCD works. but no drivers finding.
And X Y Z don't move. Help !
Attachments
1.jpg
1.jpg (476.39 KiB) Viewed 3624 times
2.jpg
2.jpg (309.06 KiB) Viewed 3624 times
3.jpg
3.jpg (283.47 KiB) Viewed 3624 times
4.jpg
4.jpg (358.34 KiB) Viewed 3624 times
5.jpg
5.jpg (200.94 KiB) Viewed 3624 times

Ry4n
Posts: 1
Joined: Thu Apr 19, 2018 3:33 am

Re: Problem no way

Post by Ry4n » Wed Apr 25, 2018 7:42 pm

Have you re-attached the square power plug from the PSU to the board?
If you don't then the board will only power from USB and wont run the stepper motors.

regisregis
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 9:06 pm

Re: Problem no way

Post by regisregis » Sat May 05, 2018 2:50 am

Hi,
after change LCD, not work...

https://drive.google.com/file/d/1Mukt4q ... sp=sharing

What's the problem? card? help me please, one month and don't work!!

regisregis
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 9:06 pm

Re: Problem no way

Post by regisregis » Sat May 05, 2018 2:53 am

Please one month and don't work!!
Card?
https://drive.google.com/file/d/1Mukt4q ... sp=sharing

Gingko
Site Admin
Posts: 230
Joined: Tue Apr 24, 2018 10:43 am

Re: Problem no way

Post by Gingko » Sat May 05, 2018 11:48 am

Have you tried to check the voltage like the picture shows below?
Attachments
Z)4`_M49C$_K469[Z5WB(9E.jpg
Z)4`_M49C$_K469[Z5WB(9E.jpg (172.07 KiB) Viewed 3540 times

Gingko
Site Admin
Posts: 230
Joined: Tue Apr 24, 2018 10:43 am

Re: Problem no way

Post by Gingko » Sat May 05, 2018 11:53 am

It should be 3.8V-5V.

regisregis
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 9:06 pm

Re: Problem no way

Post by regisregis » Sat May 05, 2018 6:02 pm

I can't, no tool for this.

And now? i ask a new card?

Gingko
Site Admin
Posts: 230
Joined: Tue Apr 24, 2018 10:43 am

Re: Problem no way

Post by Gingko » Mon May 07, 2018 4:26 pm

If it's not 3.8V-5V, then it might be the mainboard problem.

regisregis
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 9:06 pm

Re: Problem no way

Post by regisregis » Tue May 08, 2018 11:35 pm

Hi, i bought a voltmeter and i tested the mainboard.
No measure, volt : 0.00

i bought your product by amazon...

Gingko
Site Admin
Posts: 230
Joined: Tue Apr 24, 2018 10:43 am

Re: Problem no way

Post by Gingko » Wed May 09, 2018 2:43 pm

Maybe you can contact the sales to resend you a new one.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests