Extruders X 2

Post Reply
Tomppe
Posts: 0
Joined: Thu Mar 29, 2018 9:50 pm

Extruders X 2

Post by Tomppe » Thu Mar 29, 2018 9:55 pm

I have upgraded my i3 Pro W to i3 Pro C(Dual extruders and motors a la Bowden style) I used Marlin latest 1.1.8 firmware and wrote the changes my self. (So fa so good) but i cannot get the 5:th motor to run when i try to extrackt PLA @190c :-( Heater ok nozzle ok, motor is from Geeetec (Nema 14 is the size) I have only tried with Simplify3D(and did all the settings there too for Extx2. Anyone have an idea what i have missed in the code:configuration.h ?? Thank you in advance.

PS.
I got the latest firmware from marlin.org

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5934
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Extruders X 2

Post by William » Mon Apr 02, 2018 8:50 pm

If it allowed,you can upload the configuration.h file, configuration_adv.h and pins.h
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Shuflie
Posts: 9
Joined: Sun Feb 18, 2018 10:25 pm

Re: Extruders X 2

Post by Shuflie » Sun Apr 08, 2018 7:00 am

I was looking at my single extruder today thinking about doing something similar. You didn't mention it in your post but I assume you have added the additional stepper driver required to the GT29560A+ and set its voltage to something suitable? What happens when you swap extruder 1 and extruder 2 cables?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests