Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Ahrovan
Posts: 14
Joined: Tue Jan 21, 2020 2:27 pm

Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by Ahrovan » Tue Jan 21, 2020 2:46 pm

Hi, we need profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

1) :!: With Simplify3D software We did not succeed. We cannot find the A30M configuration file for this software.
2) :?: But with Repetier-Host We are working. Do you know the correct settings for this device?
3) :?: How to use GeeetechA30MRepetier-Host_V2.1.3Cura.rar file
4) :!: We failed to set up two extroders for the A30M printer
5) :?: Do you know better software for this device?...

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by William » Tue Jan 21, 2020 3:01 pm

:D Hi, regarding the configuration of the Repetier Host, you need to decompress the compressed package;
Select slicer-configuration
Select import in print,
select import in fliament

You can refer to this for import: viewtopic.php?f=21&t=69724

With regard to the number of extruders,
Select Extruder in Printer Settings to change the number.


You can also use cura for slicing.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Ahrovan
Posts: 14
Joined: Tue Jan 21, 2020 2:27 pm

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by Ahrovan » Tue Jan 21, 2020 3:15 pm

Image

Also we can not use two extruder - may our setting is incorrect. how to check for use two color?

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by William » Tue Jan 21, 2020 3:48 pm

:D Hi,this is my settings
you can refer to this:
5{)RV{1NOR7VF_WOM([[IMY.png
5{)RV{1NOR7VF_WOM([[IMY.png (51.57 KiB) Viewed 394 times
I hope this can help you.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Ahrovan
Posts: 14
Joined: Tue Jan 21, 2020 2:27 pm

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by Ahrovan » Tue Jan 21, 2020 4:10 pm

Image

we do this setting, but don't work! :roll:
Our output is only one color. What solution do you have? :idea:

Ahrovan
Posts: 14
Joined: Tue Jan 21, 2020 2:27 pm

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by Ahrovan » Tue Jan 21, 2020 4:14 pm

more information:
Image

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by William » Tue Jan 21, 2020 4:28 pm

:D Hi, the extruder is the hot end of two in and one out,
If it is a color mixing setting, you can set it on the screen according to the color mixing ratio;
Or use the color mixer to set it up.

If it is the choice of extruder you can refer to: https://www.youtube.com/watch?v=yY2QvpWOXYE
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Ahrovan
Posts: 14
Joined: Tue Jan 21, 2020 2:27 pm

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by Ahrovan » Tue Jan 21, 2020 4:54 pm

I didn't understand what you meant. We have two black and white colors:
- Can't we use the color as pure white or black? Or should we mix?
- Is our printer feature just for color mixing?

Please check the output of our work with the Repetier host software, which is strange to us:
Image



Do you think we should work with Ultimaker Cura software? :idea: :idea: :idea:

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5136
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by William » Tue Jan 21, 2020 5:15 pm

:D Hi, You can choose to print in monochrome.
The slicing software defaults to E0;
For monochrome printing, you can insert both ends of the consumables,
Avoid hot end blockage.

Depending on the ratio, mixed color printing is possible.

The video is an example of color mixing settings.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Ahrovan
Posts: 14
Joined: Tue Jan 21, 2020 2:27 pm

Re: Geeetech A30M profile setting for Simplify3D and Repetier-Host

Post by Ahrovan » Tue Jan 21, 2020 8:15 pm

it did not work.We did video training. But there was only one color in the output. The second color was not seen in the output. :?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests