Page 1 of 1

Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 7:09 pm
by Morogorn
Greetings,

I use SketchUp 8.0, to design a RC wheel, export as .STL and .OBJ.
Import to Repetier Host and Slice with CuraEngine.
After repair the object, the wheel show a top cover.

How remove or not print this unnecessary top cover?

I try mark "Spiralize contour", not work.

Someone can help-me?

Best regards.

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 7:18 pm
by _kaktus_
Hello.
:mrgreen:

You wrote:
Morogorn wrote:
Wed Nov 14, 2018 7:09 pm
After repair the object, the wheel show a top cover.

What was the reason for this operation :?:
Maybe it introduces a problem.

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 7:33 pm
by Morogorn
Thank for your reply _Kaktus_.

The message showed is:
5.jpg
5.jpg (78.59 KiB) Viewed 5052 times
Than I try slice without repair.

Not work.

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 7:37 pm
by _kaktus_
Would you agree to share your model with us before repair?
I will see what can be done.
:D

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 7:43 pm
by Morogorn
Ok, it's here.
wheel.zip
(162.54 KiB) Downloaded 101 times

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 8:09 pm
by _kaktus_
:mrgreen:
Check it out now.
wheel2.zip
(23.01 KiB) Downloaded 102 times

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 8:12 pm
by Morogorn
Wow!

Perfect! What it's mistery?
6.JPG
6.JPG (135.71 KiB) Viewed 5043 times

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 8:14 pm
by _kaktus_
wheel2-.png
wheel2-.png (533.29 KiB) Viewed 5043 times
The best thing is that I didn't do anything with your model.
I imported in Tinkercad, set the position to the grid, and did the export. :lol:


Sometimes I ignored this message, and printed without repair. :roll:

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 8:16 pm
by Morogorn
Thank you _Kaktus_.

:D

Re: Unnecessary top cover

Posted: Wed Nov 14, 2018 8:17 pm
by _kaktus_
:mrgreen: