A20M X motor oscillating

Post Reply
MikeTMurray
Posts: 1
Joined: Fri Apr 05, 2019 5:08 pm

A20M X motor oscillating

Post by MikeTMurray » Fri Apr 05, 2019 5:29 pm

Hi
I'm new to the A20M and it worked fine, indeed very well, on the first layers of the dog. Then the x axis began to oscillate between +20 and +40mm. I t moves freely by hand without power, and all the wires, Internal and external seem fine. It still does this with when using the move controls in the menu, even after switching on off and resetting. Anybody else had this problem on a new machine?

User avatar
_kaktus_
Site Admin
Posts: 1219
Joined: Fri Dec 15, 2017 10:06 pm
Location: PL
Contact:

Re: A20M X motor oscillating

Post by _kaktus_ » Sat Apr 06, 2019 12:14 am

Hello.
:mrgreen:

Can you specify the Vref voltage value for this stepstick module :?:
On the forum I help to use the rod, I don't give fish.
Geeetech Prusa I3 M201 Dual extruder Mixcolor 3D printer, bought 2017-12-19, already built, in the cognitive and improvement phase
Geeetech filament, ABS only
Geeetech 3D WiFi Module for 3D Printer, bought 2018-04-15, He got a new life, and still lies in a drawer.
Positively frenzied customer of Getech Technology.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4336
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: A20M X motor oscillating

Post by William » Tue Apr 09, 2019 4:42 pm

I think you can try to swap the A4988 of X/Y axis.
Then test it again and you will find the result of it.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests