Radial fan problem MeCeator2

Post Reply
Bushido77
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 10:23 am

Radial fan problem MeCeator2

Post by Bushido77 » Wed Apr 26, 2017 5:30 am

Hi , I have a new MeCreator 2 and I'm having trouble getting the radial fan working . The fan works fine but it doesn't turn on during a print, Even if I select fan always on in slic3r or using repeatier-host. Any suggestions would be appreciated,

Bushido77
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 10:23 am

Re: Radial fan problem MeCeator2

Post by Bushido77 » Wed Apr 26, 2017 6:04 am

All other functions work by sending Gcode directly to the printer, except fan.

I've removed the fan and tested it and also checked the connections

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4500
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Radial fan problem MeCeator2

Post by William » Thu Apr 27, 2017 11:02 am

Hi,could you take video about the situation that fan don't work?I think the port of fan in the Extruder development board may need to be resoldered.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Bushido77
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 10:23 am

Re: Radial fan problem MeCeator2

Post by Bushido77 » Thu Apr 27, 2017 2:16 pm

No sense making a video. Its quite simple the Radial fan of which there is one, is not working. Do you have a schematic of the GT2560 Rev B so I can check it ?

I'm going to send this printer back for a refund ,
radial fan.jpg
radial fan.jpg (40.29 KiB) Viewed 1997 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests