Absolutely desperate

Mark
Posts: 1553
Joined: Thu Aug 06, 2015 9:19 am

Re: Absolutely desperate

Post by Mark » Wed Sep 16, 2015 10:53 pm

Seems like the J-head is melted...you can check the inside of the peek J-head, see melted or not.

otibook
Posts: 46
Joined: Thu Jul 23, 2015 12:47 am
Location: Madrid, Spain

Re: Absolutely desperate

Post by otibook » Wed Sep 16, 2015 11:24 pm

No. The J Peek it's perfect. The stain that you see over the nozzle is black PLA. The problem, I think is that the nozzle is completely blind. There's no hole for extrude PLA so the filament needs to get out for anywhere.

Mark
Posts: 1553
Joined: Thu Aug 06, 2015 9:19 am

Re: Absolutely desperate

Post by Mark » Thu Sep 17, 2015 11:24 pm

Clean it up and do you see anything different?

otibook
Posts: 46
Joined: Thu Jul 23, 2015 12:47 am
Location: Madrid, Spain

Re: Absolutely desperate

Post by otibook » Wed Sep 23, 2015 12:20 am

After several cleanings and printing tries, I think I'm ready to give up... :cry:

Mark
Posts: 1553
Joined: Thu Aug 06, 2015 9:19 am

Re: Absolutely desperate

Post by Mark » Wed Sep 23, 2015 11:15 pm

I think you can take a picture of the "blind" hotend and contact the seller to replace it .

otibook
Posts: 46
Joined: Thu Jul 23, 2015 12:47 am
Location: Madrid, Spain

Re: Absolutely desperate

Post by otibook » Thu Sep 24, 2015 5:47 am

Message sender to the seller asking for reading this post.
THX Mark

jamest
Posts: 28
Joined: Thu Aug 06, 2015 4:57 pm

Re: Absolutely desperate

Post by jamest » Sun Oct 11, 2015 11:01 am

I had , have same issues .. got new hot ends.. but still not able to get pla to stick to bed. homeing seems wrong & air print ...inconsistent not printing yet. even when set to bed moves up in air , do I need to reset steppers 1/16 or finer I don`t know why not tracking right. uneven level when moving y x moves up will not print or move level.

Mark
Posts: 1553
Joined: Thu Aug 06, 2015 9:19 am

Re: Absolutely desperate

Post by Mark » Sun Oct 11, 2015 11:20 am

god ...so many problems...what's your printer type, maybe you can give us some details or some videos to help you.

jamest
Posts: 28
Joined: Thu Aug 06, 2015 4:57 pm

Re: Absolutely desperate

Post by jamest » Sun Oct 11, 2015 3:36 pm

g2s lol you? I have to say I am having fun banging my head. I have seen this work..video. but It should work. Issues too some degree are experience, advice & information.
Homing & setting should have these issues listed & fixes ready. documentation needs an update. more info on setting & setup for 1st print, may-be a g-code item o test print 1st time. Help us noobs asap

jamest
Posts: 28
Joined: Thu Aug 06, 2015 4:57 pm

Re: Absolutely desperate

Post by jamest » Mon Oct 12, 2015 10:52 am

got the g29 command working... need to do some tweeking in config.h. Make sure print end stop is on 1 & 2.... test then try g29 a fee times. I still have issues but got this far...lol now the next issue.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests