Newbie with a problem A10m

Post Reply
thoffmann
Posts: 3
Joined: Fri Oct 18, 2019 8:19 am

Newbie with a problem A10m

Post by thoffmann » Fri Oct 18, 2019 8:44 am

Just finished assembling my new A10m but when I turn the power on at the power supply nothing happens. screen stays blank? is it something I did?
74693208_518839995623912_7794166414356512768_n.jpg
74693208_518839995623912_7794166414356512768_n.jpg (174.82 KiB) Viewed 2984 times
72444854_444553196179414_7170594187258101760_n.jpg
72444854_444553196179414_7170594187258101760_n.jpg (127.49 KiB) Viewed 2984 times

thoffmann
Posts: 3
Joined: Fri Oct 18, 2019 8:19 am

Re: Newbie with a problem A10m

Post by thoffmann » Fri Oct 18, 2019 8:57 am

ok so I did a stupid stupid thing forgot to set the asm to 120 ugh sorry yet thanks

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4631
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Newbie with a problem A10m

Post by William » Fri Oct 18, 2019 9:20 am

:D Hi,If the screen is still not lit after you turn on the printer now,
Can try:
1. Check if the power supply can be powered normally.
2. Reconnect the screen cable;
3. Check if there are three lights on the motherboard.
V3  三灯亮起的位置.jpg
V3 三灯亮起的位置.jpg (1.51 MiB) Viewed 2982 times
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

thoffmann
Posts: 3
Joined: Fri Oct 18, 2019 8:19 am

Re: Newbie with a problem A10m

Post by thoffmann » Fri Oct 18, 2019 11:27 am

got it working by my Y axis makes a horrible noise and skips any idea how to fix this?

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4631
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Newbie with a problem A10m

Post by William » Fri Oct 18, 2019 11:36 am

Hi,Can you describe the problem specifically?
Or provide a specific video,
So that we can solve the problem better.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Jarda3d
Posts: 141
Joined: Sat Jan 26, 2019 8:42 am

Re: Newbie with a problem A10m

Post by Jarda3d » Sat Oct 19, 2019 10:06 pm

check and tight all screws...

If still, then you measure and check/set driver voltage, it is easy.
A10M Slic3r profile: http://www.geeetech.com/forum/viewtopic ... 340#p91340
A10 Slic3r profile: viewtopic.php?f=98&t=69230&p=102310#p102310
>> TIP: tight all screws and wheels (except right side of Z axis) and re-align frame after transportation shocks <<

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest