Simplify3d Settings

cosmith
Posts: 52
Joined: Mon Dec 12, 2016 8:58 pm

Re: Simplify3d Settings

Post by cosmith » Tue Feb 07, 2017 6:56 pm

I forgot, take out the Starting Script. It is for a 3D Touch sensor.

gourtz
Posts: 1
Joined: Thu Mar 23, 2017 1:08 am

simpify3d fff file

Post by gourtz » Mon Mar 27, 2017 3:33 am

Hello,
Does anyone have the Profile fff file for simplify 3D for Geeetech i3 Pro b...?
i have e3d j head clone

jfkerekes
Posts: 5
Joined: Wed Nov 07, 2018 12:56 am

Re: Simplify3d Settings

Post by jfkerekes » Thu Nov 15, 2018 2:46 am

where can I find a Simplify 3d profile or settings for the A20M.... I am guessing the settings profile for the A10M would be similar but not positive.

Sebchine
Posts: 1
Joined: Thu Jan 24, 2019 9:44 am

Re: Simplify3d Settings

Post by Sebchine » Thu Jan 24, 2019 9:47 am

jfkerekes wrote:
Thu Nov 15, 2018 2:46 am
where can I find a Simplify 3d profile or settings for the A20M.... I am guessing the settings profile for the A10M would be similar but not positive.
Hi,

Did you find the S3D profile for our A20M printer ?
I'm still looking for.
Thanks

hatabko
Posts: 8
Joined: Tue Oct 24, 2017 12:00 pm

Re: Simplify3d Settings

Post by hatabko » Fri Apr 19, 2019 5:39 pm

Is there a Simplify3D setting for Rostock 301?

fezziwig
Posts: 2
Joined: Tue Oct 15, 2019 5:48 am

Re: Simplify3d Settings

Post by fezziwig » Tue Oct 15, 2019 5:53 am

What is the fix or the set?




Tutuapp 9apps Showbox

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests