GEEETECH A20M SD Card print works fine, USB does not

Post Reply
Oddity
Posts: 2
Joined: Wed Jan 15, 2020 10:21 am

GEEETECH A20M SD Card print works fine, USB does not

Post by Oddity » Wed Jan 15, 2020 10:24 am

Hi all,

I got my A20M last week, and I've spent every day since trying to get the thing to print correctly. I use Repetier connected via USB (same setup I used on my old Anet A8), but the filament won't stick correctly, it under extrudes, the extruder motor clicks against the filament, etc. I've tried cleaning the nozzle, replacing the filament, tightening the extruder, nothing has worked. I just tried printing from the SD card that came with the printer, and...

It worked perfectly.

There was some stringing, but I'll address that issue later. For now, I'm trying to figure out why I can't print over USB but SD print works fine. Does anyone have any ideas?

Thank you,
Oddity

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6322
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: GEEETECH A20M SD Card print works fine, USB does not

Post by William » Wed Jan 15, 2020 10:55 am

:D Hi, before printing, remember to level the hotbed;
In the Mylar version, the distance between the nozzle and the hotbed is two
Level the distance of the paper,
If you are printing for a long time, it is best to use an SD card for printing.
It is possible that the loose USB cable will affect the printing effect.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests