hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Prism blue
Posts: 3
Joined: Sun Feb 17, 2019 12:42 am

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Post by Prism blue » Tue Feb 19, 2019 2:39 am

If u could give a little more info about this thermistor is located I would appreciate it thank u for your help

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5130
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Post by William » Tue Feb 19, 2019 9:13 am

You can check the info on firmware.
100K,NTC thermistor.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

ChrisH90
Posts: 27
Joined: Fri Apr 05, 2019 1:18 am

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Post by ChrisH90 » Wed Apr 10, 2019 12:06 pm

Hi, I have a A30 and I think I have problems with the heating element in the nozzle. Can anybody please tell me:
1) Restistance of the heating element
or/and
2) Power of heating element
In the Internet I found heating elements with 24V/40W and I don`t know if they are right.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5130
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Post by William » Thu Apr 11, 2019 10:11 am

Hi,ChrisH90
1.The resistance of the heatbar is 12~16Ω
2.The power of the heatbar is 35~45W
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

ChrisH90
Posts: 27
Joined: Fri Apr 05, 2019 1:18 am

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Post by ChrisH90 » Sat Apr 13, 2019 3:38 pm

Hi, William,
yeah, that`s it. Okay, I founded broken heating element and changed it. Perfect, thank you so much!!! :) :)

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5130
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)

Post by William » Sat Apr 13, 2019 10:50 pm

That's a good news that your printer works ;) again.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests