Search found 1553 matches

by Mark
Tue Apr 26, 2016 3:18 pm
Forum: Extruder
Topic: M201 - won't print
Replies: 31
Views: 17940

Re: M201 - won't print

this might be a manufacuring defect, you need to contact the sales to talk about it.
by Mark
Mon Apr 25, 2016 4:30 pm
Forum: Firmware
Topic: X-axis problem Prusa I3
Replies: 10
Views: 9026

Re: X-axis problem Prusa I3

Seems like you have set the home position to MAX not MIN:
by Mark
Mon Apr 25, 2016 4:24 pm
Forum: Control Board
Topic: Has my Control board died?
Replies: 18
Views: 9932

Re: Has my Control board died?

how's the driver boards? are they ok? I think you need to check them as the link shows:
http://www.geeetech.com/forum/viewtopic ... 17&t=17038
by Mark
Mon Apr 25, 2016 4:21 pm
Forum: Resoures Sharing
Topic: STL files for I3 M201 parts - vase and mounts
Replies: 2
Views: 2742

Re: STL files for I3 M201 parts - vase and mounts

can't open the video, but I designed a mount here and find a vase for you too, see if they helps:
filament holder mount.zip
(3.96 KiB) Downloaded 272 times
simple_vase.zip
(74.04 KiB) Downloaded 259 times
by Mark
Mon Apr 25, 2016 4:00 pm
Forum: Products FAQ
Topic: z axis problems with prusa i3 pro 3in1
Replies: 1
Views: 1485

Re: z axis problems with prusa i3 pro 3in1

I think this might be the voltage not proper, you can check it as this link shows:
http://www.geeetech.com/forum/viewtopic ... 17&t=17038
by Mark
Mon Apr 25, 2016 3:58 pm
Forum: Others
Topic: e3d hotend on prusa i3x
Replies: 3
Views: 1965

Re: e3d hotend on prusa i3x

yes exactly.
by Mark
Mon Apr 25, 2016 3:57 pm
Forum: Software
Topic: pausing print
Replies: 3
Views: 2167

Re: pausing print

Just click "pause print" and home the X axis, then resume print after clean the hotend, no need to modify the gcodes, repetier host has this function.
by Mark
Mon Apr 25, 2016 3:53 pm
Forum: Products FAQ
Topic: Firmware Issue
Replies: 4
Views: 2159

Re: Firmware Issue

Then I think you need to contact the sales to talk about this, the mainboard might be defective.
by Mark
Mon Apr 25, 2016 3:51 pm
Forum: Products FAQ
Topic: Serious issues..
Replies: 2
Views: 1577

Re: Serious issues..

Is the USB cable dead or the chip for the USB is dead? use another cable will it work?
by Mark
Mon Apr 25, 2016 3:40 pm
Forum: Control Board
Topic: 3-in-1 echo: SD init fail
Replies: 6
Views: 4321

Re: 3-in-1 echo: SD init fail

How did you know that? You're a genius haha.