Search found 9 matches

by delir6
Tue Jan 26, 2021 2:51 am
Forum: Geeetech A20M
Topic: Normal printing. 1 or 2 extruders.
Replies: 0
Views: 191

Normal printing. 1 or 2 extruders.

Hi there. I've been a happy A20M owner until I upgraded last version of 4.8 Cura... Never understood this printer concept, I always had to use Color Mixer plugin in order to be able to print. Never used two color, just the same filament on both feeders. I would always use Color Mixer to modify the g...
by delir6
Sun May 10, 2020 5:10 am
Forum: Geeetech A20M
Topic: Replaced Extruders on A20M. Need to adjust steps/mm
Replies: 1
Views: 1006

Re: Replaced Extruders on A20M. Need to adjust steps/mm

Ok, I found the option on the menu to Store Settings.
Happy user again ;)
by delir6
Sun May 10, 2020 4:31 am
Forum: Geeetech A20M
Topic: Replaced Extruders on A20M. Need to adjust steps/mm
Replies: 1
Views: 1006

Replaced Extruders on A20M. Need to adjust steps/mm

HI there. I did not follow the advice, and I bought two MK8 Extruder Aluminum feeder Kit for 1.75mm filament for my A20M. I installed them and they are running just fine, but I had to change steps/mm from 395 to 93 because it was overextruding a lot. Prints now are kind of ok (If you have any other ...
by delir6
Sun May 10, 2020 2:11 am
Forum: Stepper Motor
Topic: Possible solutions for motors do not move
Replies: 38
Views: 134444

Re: Possible solutions for motors do not move

Finally it was ME BAAAAD!
Somehow, after starting printing from the SD (before used usb cura), the mix would be at 100% on the machine. If you restart machines stays 100%:0%, that never happened before.

So finally, everything is back to normal.
Thanks a lot.
by delir6
Sun May 10, 2020 2:11 am
Forum: Extruder
Topic: E1 extruder not working on dual extruder A20M
Replies: 4
Views: 13908

Re: E1 extruder not working on dual extruder A20M

Finally it was ME BAAAAD!
Somehow, after starting printing from the SD (before used usb cura), the mix would be at 100% on the machine. If you restart machines stays 100%:0%, that never happened before.

So finally, everything is back to normal.
Thanks a lot.
by delir6
Sun May 10, 2020 1:05 am
Forum: Stepper Motor
Topic: Possible solutions for motors do not move
Replies: 38
Views: 134444

Re: Possible solutions for motors do not move

I checked pin to pin from stepper board to pads on the motherboard with a tester. Cable is ok.
Should I change motherboard? Is firmware something to do with this. I never updated it or made a change, so It can't be possibly firmware right?
THANKS.
by delir6
Sat May 09, 2020 2:29 am
Forum: Stepper Motor
Topic: Possible solutions for motors do not move
Replies: 38
Views: 134444

Re: Possible solutions for motors do not move

Kind of the same problem.

On a A20M,E1 stopped working. Motor is not spinning.
Tried E0 cable on it and it works, so motor is ok.
Checked voltages on all drivers, they are all 1.1, but no working.
Swapped stepper drivers (E0 E1), still not working.

Definetly the motherboard?
by delir6
Mon Apr 20, 2020 8:18 pm
Forum: Extruder
Topic: E1 extruder not working on dual extruder A20M
Replies: 4
Views: 13908

Re: E1 extruder not working on dual extruder A20M

Yes, I did, I just can't go further.
I think might be a motherboard issue....

Thanks anyway. I will send a query to technical support.
by delir6
Sat Apr 18, 2020 7:36 pm
Forum: Extruder
Topic: E1 extruder not working on dual extruder A20M
Replies: 4
Views: 13908

E1 extruder not working on dual extruder A20M

Hi there. I have A20M dual extruder (1 hotend). GT2560 v3.1 board. A4988 drivers. The motor from E1 extruder stopped spinning while E0 extruder works perfect. If I put motion on Extruder axis , the E0 will spin normally while this one will just try. You can feel it. The motor works ok. I did the fol...