color mixer

Post Reply
pawien
Posts: 27
Joined: Thu Dec 27, 2018 2:25 am

color mixer

Post by pawien » Thu Dec 19, 2019 11:13 pm

HI
I wanted to use the color mixer software for 3 exdruters.
Software does not work with 3

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: color mixer

Post by William » Fri Dec 20, 2019 9:28 am

Hi, You can use color mixer for color mixing,
Or use the on-screen color mixing ratio to set it.

You can refer to this about the use of color mixer: viewtopic.php?f=92&t=69600
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

pawien
Posts: 27
Joined: Thu Dec 27, 2018 2:25 am

Re: color mixer

Post by pawien » Fri Dec 20, 2019 5:29 pm

HI
If I import the gcode then change color gradient and go to mixing the program closes

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: color mixer

Post by William » Fri Dec 20, 2019 5:47 pm

Hi,If this is the case, you may have problems with your slices or you can try running in administrator mode;
You can also download it again, maybe the wrong characters in the storage path cause this to happen.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

pawien
Posts: 27
Joined: Thu Dec 27, 2018 2:25 am

Re: color mixer

Post by pawien » Fri Dec 20, 2019 9:27 pm

Hi there
With Repetier host ...... works
With Simplify ............... does not work

sneazzy95
Posts: 8
Joined: Sat Dec 21, 2019 12:13 am

Re: color mixer

Post by sneazzy95 » Sat Dec 21, 2019 12:24 am

Hello, thanks for the answer
I'll try with the Repetier host.

Appvalley TutuApp Tweakbox

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests