Filament detector.

Moderator: vert

Post Reply
ebam2014
Posts: 40
Joined: Fri Nov 02, 2018 5:06 pm

Filament detector.

Post by ebam2014 » Sun Nov 18, 2018 8:07 pm

ok so will this https://www.ebay.co.uk/itm/3D-Printer-k ... :rk:9:pf:0

work with our A10 and if so what do we need to do get it to work?

User avatar
vert
Site Admin
Posts: 888
Joined: Wed Nov 21, 2018 3:50 pm
Location: Marlin Developer
Contact:

Re: Filament detector.

Post by vert » Sat Nov 24, 2018 4:31 pm

going to have to change the firmware to work with it i have yet to see the one the a10 comes with work don't think its been programmed in yet.
Marlin 2.0 For Geeetech 3D Printers
My YouTube
My GitHub
My thingiverse
My Discord
The 3Dprinting hobby isn't a door you open, it's a path you walk as you learn.\
Being hostile is the best way to not get assistance.
True knowledge is being able to teach others.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4938
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Filament detector.

Post by William » Mon Nov 26, 2018 10:13 am

You can print the new one ,you can get the stl on :
http://thingiverse.com
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

WhippingBoy
Posts: 27
Joined: Sun Nov 11, 2018 4:25 am

Re: Filament detector.

Post by WhippingBoy » Tue Nov 27, 2018 3:32 pm

What is the menu title/area to enable it on the LCD screen?

Gingko
Site Admin
Posts: 230
Joined: Tue Apr 24, 2018 10:43 am

Re: Filament detector.

Post by Gingko » Tue Nov 27, 2018 7:58 pm

WhippingBoy wrote:
Tue Nov 27, 2018 3:32 pm
What is the menu title/area to enable it on the LCD screen?
CONTROL->FILAMENT->RUNOUT SENSOR ON/OFF

User avatar
vert
Site Admin
Posts: 888
Joined: Wed Nov 21, 2018 3:50 pm
Location: Marlin Developer
Contact:

Re: Filament detector.

Post by vert » Wed Nov 28, 2018 2:40 am

Gingko wrote:
Tue Nov 27, 2018 7:58 pm
WhippingBoy wrote:
Tue Nov 27, 2018 3:32 pm
What is the menu title/area to enable it on the LCD screen?
CONTROL->FILAMENT->RUNOUT SENSOR ON/OFF
shouldn't this be enabled by default? I'm guessing it isn't due to it being a newer addition and would cause problems on units without it.
Marlin 2.0 For Geeetech 3D Printers
My YouTube
My GitHub
My thingiverse
My Discord
The 3Dprinting hobby isn't a door you open, it's a path you walk as you learn.\
Being hostile is the best way to not get assistance.
True knowledge is being able to teach others.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: chc and 3 guests