Easyprint 1.1.7

Post Reply
User avatar
William
Site Admin
Posts: 2641
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Easyprint 1.1.7

Post by William » Wed Jan 17, 2018 5:28 pm

Amazing 3D printing world

Griffin
Posts: 0
Joined: Fri Mar 02, 2018 1:12 am

Re: Easyprint 1.1.7

Post by Griffin » Fri Mar 02, 2018 3:35 am

Is there a newer version... cant update from Easyprint.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 2641
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Easyprint 1.1.7

Post by William » Fri Mar 02, 2018 5:19 pm

Griffin wrote:
Fri Mar 02, 2018 3:35 am
Is there a newer version... cant update from Easyprint.
Have you checked the correct baud rate and com port?
Amazing 3D printing world

BR365
Posts: 6
Joined: Mon Apr 16, 2018 7:24 pm

Re: Easyprint 1.1.7

Post by BR365 » Mon Apr 23, 2018 2:04 am

The Firmware update doesn't work with version 1.1.7 but only with the older beta version of EasyPrint 3D.

With 1.1.7 the update process doesn't start at all. With the beta version the "update" button flickers several times (maybe downloading the new firmware file) then you can press update and the green update bar starts.

Could You please check this?

User avatar
Alienmoon
Posts: 11
Joined: Wed Apr 25, 2018 7:13 pm
Location: Othalla

Re: Easyprint 1.1.7

Post by Alienmoon » Tue May 29, 2018 2:28 am

[quote=BR365 post_id=83867 time=1524420248 user_id=65265]
The Firmware update doesn't work with version 1.1.7 but only with the older beta version of EasyPrint 3D.

With 1.1.7 the update process doesn't start at all. With the beta version the "update" button flickers several times (maybe downloading the new firmware file) then you can press update and the green update bar starts.

Could You please check this?
[/quote]

Arron, from GEEETech asked me to try uploading the firmware with EasyPrint and also instructed me NOT to update the Easy Print version.

I have installed the GEEETech version 1.1.7 and clicked help and updated the firmware with no problems at all.

You have to manually select the COM and printer model first and it should work.

Kibo
Posts: 6
Joined: Thu May 31, 2018 4:52 pm

Re: Easyprint 1.1.7

Post by Kibo » Thu May 31, 2018 10:12 pm

[quote=Alienmoon post_id=84342 time=1527532085 user_id=65391]
[quote=BR365 post_id=83867 time=1524420248 user_id=65265]
The Firmware update doesn't work with version 1.1.7 but only with the older beta version of EasyPrint 3D.

With 1.1.7 the update process doesn't start at all. With the beta version the "update" button flickers several times (maybe downloading the new firmware file) then you can press update and the green update bar starts.

Could You please check this?
[/quote]

Arron, from GEEETech asked me to try uploading the firmware with EasyPrint and also instructed me NOT to update the Easy Print version.

I have installed the GEEETech version 1.1.7 and clicked help and updated the firmware with no problems at all.

You have to manually select the COM and printer model first and it should work.
[/quote]

no, it doesn´t

User avatar
Alienmoon
Posts: 11
Joined: Wed Apr 25, 2018 7:13 pm
Location: Othalla

Re: Easyprint 1.1.7

Post by Alienmoon » Wed Jun 20, 2018 3:01 am

[quote=Kibo post_id=84384 time=1527775963 user_id=66065]
[quote=Alienmoon post_id=84342 time=1527532085 user_id=65391]
[quote=BR365 post_id=83867 time=1524420248 user_id=65265]
The Firmware update doesn't work with version 1.1.7 but only with the older beta version of EasyPrint 3D.

With 1.1.7 the update process doesn't start at all. With the beta version the "update" button flickers several times (maybe downloading the new firmware file) then you can press update and the green update bar starts.

Could You please check this?
[/quote]

Arron, from GEEETech asked me to try uploading the firmware with EasyPrint and also instructed me NOT to update the Easy Print version.

I have installed the GEEETech version 1.1.7 and clicked help and updated the firmware with no problems at all.

You have to manually select the COM and printer model first and it should work.
[/quote]

no, it doesn´t
[/quote]



@Kibo
A (No, It doesn't) comment, isn't going to help anyone help you.

I was actually explaining my experience with this issue and for me, " Yes, It did work" as advertised. :)

Just a side note here Kibo,... I wasn't actually talking about updating, I was clearly talking about uploading of the Firmware, which is something different altogether.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests