Page 1 of 1

color mixer

Posted: Thu Dec 19, 2019 11:13 pm
by pawien
HI
I wanted to use the color mixer software for 3 exdruters.
Software does not work with 3

Re: color mixer

Posted: Fri Dec 20, 2019 9:28 am
by William
Hi, You can use color mixer for color mixing,
Or use the on-screen color mixing ratio to set it.

You can refer to this about the use of color mixer: viewtopic.php?f=92&t=69600

Re: color mixer

Posted: Fri Dec 20, 2019 5:29 pm
by pawien
HI
If I import the gcode then change color gradient and go to mixing the program closes

Re: color mixer

Posted: Fri Dec 20, 2019 5:47 pm
by William
Hi´╝îIf this is the case, you may have problems with your slices or you can try running in administrator mode;
You can also download it again, maybe the wrong characters in the storage path cause this to happen.

Re: color mixer

Posted: Fri Dec 20, 2019 9:27 pm
by pawien
Hi there
With Repetier host ...... works
With Simplify ............... does not work

Re: color mixer

Posted: Sat Dec 21, 2019 12:24 am
by sneazzy95
Hello, thanks for the answer
I'll try with the Repetier host.

Appvalley TutuApp Tweakbox