Patching A20T firmware for 3dTouch

andrevanderweide
Posts: 4
Joined: Sun Dec 08, 2019 2:28 am

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by andrevanderweide » Sun Dec 15, 2019 4:01 pm

You can use the same as with the v3 control board the use the lcd and sd card connetors there are the pins you can use to flash the board.
https://www.youtube.com/watch?v=yVgReNF1KQA
https://3dprinting.stackexchange.com/qu ... bootloader

grt André
Geeetech A20T
Creality S10 Pro
Mosaic Palette 2S

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5111
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by William » Sun Dec 15, 2019 4:28 pm

lmcmulle wrote:
Sun Dec 15, 2019 12:20 am
Thanks man, seems like you got lucky and got a bootloader on yours, Mine is getting returned to amazon monday if I don't get any advice on how to fix this --- sad too as this printer has so much potential.
Hi,Are you trying to press and hold the printer reset key while you select upload firmware?

you can refer to this:https://www.geeetech.com/forum/viewtopi ... 20&t=69705

If you still can't upload, you can contact your sales to replace the motherboard.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

lmcmulle
Posts: 31
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by lmcmulle » Mon Dec 16, 2019 12:06 am

who do I contact to get motherboard replacement. I ordered this from Amazon?

lmcmulle
Posts: 31
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by lmcmulle » Mon Dec 16, 2019 12:08 am

William wrote:
Sun Dec 15, 2019 4:28 pm
lmcmulle wrote:
Sun Dec 15, 2019 12:20 am
Thanks man, seems like you got lucky and got a bootloader on yours, Mine is getting returned to amazon monday if I don't get any advice on how to fix this --- sad too as this printer has so much potential.
Hi,Are you trying to press and hold the printer reset key while you select upload firmware?

you can refer to this:https://www.geeetech.com/forum/viewtopi ... 20&t=69705

If you still can't upload, you can contact your sales to replace the motherboard.
Yes, I'm pressing and holding reset i"ve tried 3 different computers and different software to patch including the Firmware tool from Geeetech. The issue is that the motherboard doesn't have a bootloader. I think I need a new motherboard. How do I get one of those?

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5111
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by William » Mon Dec 16, 2019 9:07 am

Hi, If so, you can provide your purchase method and your country, provide your order number and email address.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

lmcmulle
Posts: 31
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by lmcmulle » Tue Dec 17, 2019 1:12 am

William wrote:
Mon Dec 16, 2019 9:07 am
Hi, If so, you can provide your purchase method and your country, provide your order number and email address.
Hi,

I ordered it on November 24, 2019 from Amazon.com Order# 114-7471666-4895421
In the USA,

My email address is: [REDACTED]
Last edited by lmcmulle on Sun Jan 26, 2020 1:53 am, edited 1 time in total.

cala
Posts: 1
Joined: Sun Dec 22, 2019 4:23 am

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by cala » Tue Dec 31, 2019 4:29 am

Same issue. I have a return error st500 time out.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 5111
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by William » Tue Dec 31, 2019 9:28 am

Hi, You can try uploading the firmware while holding down the reset button.
For specific operations, you can refer to:viewtopic.php?f=20&t=69705
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

User avatar
vert
Site Admin
Posts: 974
Joined: Wed Nov 21, 2018 3:50 pm
Location: Marlin Dev
Contact:

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by vert » Sun Jan 05, 2020 5:34 am

so i grab my tinyuspisp and connected to the 9 pin header with the 6pin isp and hit burn bootloader corrected the missing bootloader and did the whole tap reset and flashed my latest marlin 2.0 built to my A20T more indepth testing can begin.

3DAngel
Posts: 76
Joined: Tue Aug 06, 2019 2:04 pm

Re: Patching A20T firmware for 3dTouch

Post by 3DAngel » Sun Jan 05, 2020 7:14 am

following

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests