About how to connect the 3d touch

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

About how to connect the 3d touch

Post by William » Wed Dec 04, 2019 11:53 am

Hi,guys

about how to connect the 3d touch in A20T.
(9A(]{{VZJTO}%RPQ7F5QG8.png
(9A(]{{VZJTO}%RPQ7F5QG8.png (611.73 KiB) Viewed 5293 times
3d touch 标准图.png
3d touch 标准图.png (1.44 MiB) Viewed 5297 times
DSC.JPG
DSC.JPG (130.74 KiB) Viewed 5297 times
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

lmcmulle
Posts: 32
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: About how to connect the 3d touch

Post by lmcmulle » Sat Dec 07, 2019 12:19 am

Hi. @William you've posted 2 different sets of pictures with "how to connect 3d touch" one where the color sequence is (top to bottom) Brown/Red/Orange (this post) and the other with Orange/Red/Brown (in this post https://www.geeetech.com/forum/viewtopi ... 17&t=69659)

which is it?

Also do we need to update the firmware for it to work? if so where do we get that?

Thanks

Leigh.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: About how to connect the 3d touch

Post by William » Sat Dec 07, 2019 9:27 am

Hi,this connection is the same, 2pin is connected to the 2pin port;
3 pin is connected to the 3 pin port;
If you have 3d touch installed, you need to flash the firmware to 3d touch.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

lmcmulle
Posts: 32
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: About how to connect the 3d touch

Post by lmcmulle » Sat Dec 07, 2019 10:06 pm

@William,

each cable can go on 2 different ways, (the 2 pin cable can be installed black on top or white on top for example). are you saying the orrientation of the cables doesn't matter?

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: About how to connect the 3d touch

Post by William » Mon Dec 09, 2019 9:08 am

Hi, You can refer to the interpolation in the picture for connection
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

lmcmulle
Posts: 32
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: About how to connect the 3d touch

Post by lmcmulle » Mon Dec 09, 2019 12:44 pm

William wrote:
Mon Dec 09, 2019 9:08 am
Hi, You can refer to the interpolation in the picture for connection
Yes. And in the pictures above and in the other post on the topic you have it set up both ways, hence why I was asking. It’s a moot point at the moment because I can’t flash the printer for 3dTouch. We need to solve that first.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: About how to connect the 3d touch

Post by William » Mon Dec 09, 2019 1:08 pm

Oh, sorry my falut.
you can refer to this post connect,
and can you tell me why you can't flash.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

lmcmulle
Posts: 32
Joined: Sat Nov 30, 2019 10:54 pm

Re: About how to connect the 3d touch

Post by lmcmulle » Sun Dec 15, 2019 12:23 am

William wrote:
Mon Dec 09, 2019 1:08 pm
Oh, sorry my falut.
you can refer to this post connect,
and can you tell me why you can't flash.
My printer doesn't seem to have a bootloader on it. I got a Uno to use as a programmer but I can't find the pins to connect now for the prorgamming interface for the GT2560 V4 board, can you show me that? Or can I get a replacement board that DOES have a bootloader on it? I don't want to have to return the printer to Amazon.

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: About how to connect the 3d touch

Post by William » Sun Dec 15, 2019 4:32 pm

Hi,If so, you can contact your sales person to replace the motherboard.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

JAMac
Posts: 1
Joined: Sat Dec 21, 2019 11:31 am

Re: About how to connect the 3d touch

Post by JAMac » Sat Dec 21, 2019 11:38 am

So, this is still not clear. The two cables can be plugged in either direction? Black and/or brown on top or bottom; any direction?

(Edit)
Never mind. It looks like the exact same pictures are used in the two posts. I'm not sure what Imcmulle is talking about. Brown and black are GND so they both go to the top.
Last edited by JAMac on Sat Dec 21, 2019 12:04 pm, edited 1 time in total.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests