Search found 362 matches

by Sherry
Sat Jul 04, 2015 6:09 pm
Forum: Extruder
Topic: Extruder is not heat up
Replies: 6
Views: 4083

Re: Extruder is not heat up

look at the picture. There are 2 small screw in good packing heater.Using hexagonal socket nut to loose the screw(look at picture 3).And then you could take out the heater strip.
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 5:30 pm
Forum: Software
Topic: Error Max Temp Bed
Replies: 15
Views: 16370

Re: Error Max Temp Bed

Dear lalink
maybe you connect the wire of thermistor for extruder to hotbed.Normally,the hotbed temperature is 95 celsius degree.and the extuder temperature is 180 degree for PLA.please check whether the wire of hotbed is connected correctly.
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 4:18 pm
Forum: Stepper Motor
Topic: Motors not moving only humming.
Replies: 8
Views: 5293

Re: Motors not moving only humming.

dear darshon
Please swap the driver board(A4988) with y axis.if y-axis doesn't work,the driver board is bad.
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 3:49 pm
Forum: Extruder
Topic: Extruder is not heat up
Replies: 6
Views: 4083

Re: Extruder is not heat up

i think the heater strip was burned out,you had better to replace a new heater strip.
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 3:32 pm
Forum: Stepper Motor
Topic: x axis
Replies: 2
Views: 1900

Re: x axis

Please screw the screw on the driverboard in counterclockwise.Please moving just a little bit. Every time you move,you put the probe of multimer on the driver board screw and ''GND".When the voltage reach 1v,please restart the printer. if it doesn't work,you have to buy another driver board .
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 11:37 am
Forum: Extruder
Topic: Extruder Motor Not working...
Replies: 20
Views: 12875

Re: Extruder Motor Not working...

hi ,you try to check the subdivision of stepper motor.
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 9:45 am
Forum: Control Board
Topic: Input voltage for GT2560?
Replies: 2
Views: 2617

Re: Input voltage for GT2560?

hi,aaronherrick.i have 2 suggestions.the first suggestion ,you could use supply power which voltage is 12v but with more power. Maybe the load of GT2560 is heavy,so the voltage drops to 8.6v.the second suggestion,if you use 24V, 15A, 360W power supply with the GT 2560,you should use the extruder ,ho...
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 9:01 am
Forum: Extruder
Topic: Extruder is not heat up
Replies: 6
Views: 4083

Re: Extruder is not heat up

Maybe the wire of thermistor of extruder2 is not being connected well. You check if the line of thermistor is loose.
by Sherry
Sat Jul 04, 2015 8:49 am
Forum: Others
Topic: Problems on my geeetech i3B
Replies: 6
Views: 4201

Re: Problems on my geeetech i3B

hi,you try to check if the wire is connected correctly especially the endstop wire.Maybe the port of endstop is in poor contact.
by Sherry
Fri Jul 03, 2015 8:47 am
Forum: Others
Topic: Auto-leveling problem
Replies: 6
Views: 4559

Re: Auto-leveling problem

Did you do the auto-leveling according to the brochure before printing.If not,try to do auto-leveling at first.Auto-leveling steps please refer to the following links.
http://www.geeetech.com/wiki/index.php/ ... k_mini_G2s.