Search found 4 matches

by Pannekoek
Thu Mar 30, 2017 12:12 am
Forum: Assembly
Topic: Z axe is not moving proper on my M201
Replies: 5
Views: 6813

Re: Z axe is not moving proper on my M201

I have done very thing possible to make the z-axis move but no success. It seem to be a common problem with all the printer based on the Prusa build form. The Z-axis motors have not the power to move the Z-axis in a proper way. I want to use more powerful motors but do not know which motor will work...
by Pannekoek
Wed Mar 22, 2017 10:48 pm
Forum: Bug report
Topic: Easy Print findings
Replies: 2
Views: 2556

Re: Easy Print findings

I have solved this problem by reinstalling the virtual com port driver.
by Pannekoek
Wed Mar 22, 2017 8:58 pm
Forum: Assembly
Topic: Z axe is not moving proper on my M201
Replies: 5
Views: 6813

Z axe is not moving proper on my M201

I have build the Prusa M201 but I have problems with the motors driving the spindlers of the Z axe. The motors seem to have a to little power to drive the spindlers. I have added some oil to make them move better and I have adjusted the drivers to 1V, but no success. I have the idea that the Z axe m...
by Pannekoek
Wed Mar 22, 2017 8:41 pm
Forum: Bug report
Topic: Easy Print findings
Replies: 2
Views: 2556

Re: Easy Print findings

I have also problems with Easy Print. After installation of the program it seem to work fine. I could connect to Prusa M201 via com port 4. But the next day this did not work again. No com port was indicated with the printer and I could not connect to the printer. I also work with windows 10. Can so...