Search found 4 matches

by comppoly3d
Tue Aug 30, 2016 12:43 am
Forum: Extruder
Topic: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)
Replies: 36
Views: 99929

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinolo

I checked again and noticed that a component on the chip is damaged (see pic).I checked the gt2560 circuit diagram, but couldn´t find anything labeled Q4. Might be a circuit breaker? Any idea´s? Also i don´t know if this component cuaused the overload or the overload caused this thing to fail... Any...
by comppoly3d
Sun Aug 28, 2016 11:31 pm
Forum: Extruder
Topic: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)
Replies: 36
Views: 99929

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinolo

thanks for your help, I found the source of the problem: one of the power supply cables burned right at the control board power input, but the board itself seems to be fine, just the input is a total mess on the inside. I wonder about what caused this problem, i guess a manufacturing error or a powe...
by comppoly3d
Fri Aug 26, 2016 4:35 pm
Forum: Extruder
Topic: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinololu)
Replies: 36
Views: 99929

Re: hotbed/extruder is not heated up(GT2560/GTM32/sanguinolo

Hi, thanks for this thread, it's been a great help, but my heatbed for the i3 pro b stop working after no problems for the first month. I noticed that the LED light for the heatbed on the control board doesn't turn on anymore. I checked the heatbed itself at the hotend-in and it works fine. The fuse...