Search found 10 matches

by organic
Thu Apr 30, 2020 6:49 pm
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

Re: extruder motor i think.

Hi OK thanks for that. The fans I mean I have two extruders with fan on each one they are not near the hotend and it doesent mater whitch one I am using to print with one fan comes on and stays on as soon as I stat printing evan if using the other extruder and the other one starts and stopps all the...
by organic
Sun Apr 26, 2020 7:49 pm
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

Re: extruder motor i think.

Hi I am having problems with my layers in the Z offset does it keep settings for the next print? I have put a few more pictures of my first layer to google drive do you have any suggestions to improve them as I am not having much luck. https://drive.google.com/drive/folders/1rzsALz0tW619JxTeDySIPV9A...
by organic
Fri Apr 24, 2020 3:40 pm
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

Re: extruder motor i think.

Hi
That link I not seem able to get it to work/open.
(windows 10)

Organic

Got it to open thanks.

organic
by organic
Wed Apr 22, 2020 11:20 pm
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

Re: extruder motor i think.

Hi I dont know what ive done seems to be working now I flashed firmware unpluged control board and put back in recliced program and seems to be working whell the extruder motors any. Is ther any where I can find basic print help for that modal M201 and how to use the Easy Print 3D. I keep getting an...
by organic
Wed Apr 22, 2020 3:17 am
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

Re: extruder motor i think.

Hi I have swopped the stepper motors around and cable still same is that what you mean by driver? My board is the GTM32 B and in one of the pictures A4988 all jumpers in and the other on only 1 jumper is in. On my board all 3 jumpers in on all of them. It all said on the GTM32 is 3.3V mine is 3.25 o...
by organic
Tue Apr 21, 2020 3:01 pm
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

Re: extruder motor i think.

Hi
I move them both to 1.0 volt then to 1.14 and the other to 1.16 volts that seem to be max they go up to but still same. I do have a two videos of what is going on but not let me atach them .mp4.
Thanks for help.

https://drive.google.com/open?id=1rzsAL ... 9AFv9LP5uQ
by organic
Mon Apr 20, 2020 11:39 pm
Forum: Geeetech I3 M201
Topic: extruder motor i think.
Replies: 12
Views: 14558

extruder motor i think.

M201 I’ve had this printer a while now and not been able to print anything so I got it back out because of off our lockdown to try again. I have replaced the heat bed and the control board and a few other bits. The extruder motor now turns then jumps back about an 1/8 rotation that’s both motors doi...
by organic
Fri Aug 05, 2016 5:36 pm
Forum: Control Board
Topic: Heated bed not working
Replies: 4
Views: 4452

Re: Heated bed not working

The bit on that link where it said For GTM32, measure the voltage between the pin1 and any of the other pins(GND), when heated up it is 0V and when not it is 24V I am not getting 1.7 v
by organic
Mon Aug 01, 2016 3:11 pm
Forum: Control Board
Topic: Heated bed not working
Replies: 4
Views: 4452

Heated bed not working

Hi Have just built my Prusa I3 M201 and can not get the bed to heat up.On the bed I have has 6 solder lines 1&2 Red 3&4 Blue 5&6 Black but the connector I got there is no way the 1&2 can be red as the connector will not fit on that way. I have put it on the other way bed not heating up. Have I blown...