Search found 3382 matches

by William
Thu May 23, 2019 9:09 am
Forum: Discuss & Help
Topic: Corrupt firmware reflash problems
Replies: 1
Views: 11

Re: Corrupt firmware reflash problems

Hi, I think you can try to print without connecting to the computer to verify that the printer is normal. Maybe the problem with the port is that you can't connect.
by William
Wed May 22, 2019 9:38 am
Forum: Geeetech A10 Series
Topic: A10M - first start-up.
Replies: 2
Views: 40

Re: A10M - first start-up.

Hi, you can 1. Try to reconnect the LCD wiring; 2. Measure whether there is 5V voltage on the motherboard; 3. Manually install the driver
I hope this can help you.
by William
Wed May 22, 2019 9:20 am
Forum: Geeetech E180 Mini
Topic: Levelling the E180
Replies: 3
Views: 1422

Re: Levelling the E180

by William
Tue May 21, 2019 10:04 am
Forum: Geeetech I3 Pro X
Topic: Extruder not working
Replies: 2
Views: 47

Re: Extruder not working

Hi, you can check that the driver board voltage (0.8-1.2v) may not have enough current to cause the extruder to not work properly. You can also refer to this:https://github.com/Geeetech3D/Prusa_I3_ ... evA%2B.pdf
by William
Mon May 20, 2019 7:04 pm
Forum: Extruder
Topic: Hot End Replacement with MaxTemp Overshoot
Replies: 2
Views: 61

Re: Hot End Replacement with MaxTemp Overshoot

Hi,you can use M303 to change the PID and make the temperature stable.
by William
Mon May 20, 2019 11:17 am
Forum: Bug report
Topic: Printer error not recognized
Replies: 1
Views: 43

Re: Printer error not recognized

Hi,maybe you can manually install the driver.
by William
Mon May 20, 2019 9:12 am
Forum: Geeetech A10 Series
Topic: 3d touch mounting issues.
Replies: 2
Views: 70

Re: 3d touch mounting issues.

That's good. :D
by William
Fri May 17, 2019 5:46 pm
Forum: Control Board
Topic: GT 2560 V3 - what connector for Extruder pin / heat bed
Replies: 8
Views: 235

Re: GT 2560 V3 - what connector for Extruder pin / heat bed

Ok, the Extruder connector is Molex.