Search found 12 matches

by S Burn
Thu Oct 06, 2016 11:14 am
Forum: Control Board
Topic: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected
Replies: 5
Views: 2468

Re: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected

Sorry...forgot to mention it is a Prussa I3X pro printer
by S Burn
Thu Oct 06, 2016 11:13 am
Forum: Control Board
Topic: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected
Replies: 5
Views: 2468

Re: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected

Yes I did.....could not figure out why it thought it was 80 all the time.....new gt2560 took care of it...I tried flashing the firmware...did not help
by S Burn
Thu Oct 06, 2016 10:50 am
Forum: Control Board
Topic: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected
Replies: 5
Views: 2468

Re: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected

Well I changed out the GT2560 board...working again...not sure what was causing it but that fixed it.
by S Burn
Tue Oct 04, 2016 9:37 pm
Forum: Resoures Sharing
Topic: CAD files for I3 X acrylic parts
Replies: 11
Views: 15490

Re: CAD files for I3 X acrylic parts

[attachment=0]y_-_axis_idler.7z A few STL files I have for the pro x
by S Burn
Tue Oct 04, 2016 8:56 pm
Forum: Control Board
Topic: Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected
Replies: 5
Views: 2468

Heat bed showing 80/0 even when thermistor disconnected

It appears the tape came loose under my heat bed and the thermistor wires shorted....I started getting a max temp error....I uncrossed them and secured them but my LCD panel shows 80/0 all the time and the "H" is on. If i unplug the thermistor from the GT2560 board it still shows 80/0 with the "H".....
by S Burn
Tue Dec 29, 2015 11:49 pm
Forum: Assembly
Topic: Tips for the I3 x pro assembly
Replies: 2
Views: 7972

Tips for the I3 x pro assembly

I have got mine printing fairly well now....here is a few tips for those that are just getting one..... Put washers on all the screws...there is plenty in the bag but they don't tell you in the instructions. Leave the belts long...do not cut them until it is all together and your sure you understand...
by S Burn
Tue Dec 29, 2015 11:03 pm
Forum: Resoures Sharing
Topic: CAD files for I3 X acrylic parts
Replies: 11
Views: 15490

Re: CAD files for I3 X acrylic parts

I have a few....won't let me upload here...let me know where to send them....
by S Burn
Tue Dec 15, 2015 6:56 pm
Forum: Resoures Sharing
Topic: Extruder motor makes noise but doesnt turn
Replies: 2
Views: 2360

Re: Extruder motor makes noise but doesnt turn

Sorry.....should have mentioned....I removed the filament and reduced the spring pressure....
by S Burn
Tue Dec 15, 2015 7:15 am
Forum: Resoures Sharing
Topic: Extruder motor makes noise but doesnt turn
Replies: 2
Views: 2360

Extruder motor makes noise but doesnt turn

My extruder motor makes a noise and tries to move but it just bounces back and forth a small amount. I have a spare motor and it does the same so it's not the motor. It was working fine then after a print I went to use it and it started doing this. Motor voltage is good...not sure what to try next.....
by S Burn
Mon Oct 12, 2015 6:51 pm
Forum: Resoures Sharing
Topic: Initial Settings
Replies: 2
Views: 3292

Re: Initial Settings

Thank you...but how do I know what to copy and what not to?